Marcheaza si fa memorabil orice eveniment al firmei tale impreuna cu echipa CATERING COMPLET.

Motiveaza-ti angajatii si incanta-ti colaboratorii cu produse atragatoare si gustoase in orice ocazie.
CATERING COMPLET iti va materializa conceptia iar tu vei fi un amfitrion relaxat si multumit!

Iata lista pe care noi o punem la dispozitia ta pentru a alege meniul. Oricum iti stam la dispozitie pentru consiliere si idei in conformitate cu viziunea ta la numarul 0737.01.33.11

BUFET RECE

C amembert cu stafide – 30 gr

A ndive /ardei cu liptauer – 40 gr

T artine cu peste afumat, lime/lamaie – 35 gr

E mmentaler cu struguri – 30 gr

R ulouri de sunca cu salata de cruditati – 35 gr

I cre de crap pe pat de lamaie – 35 gr

N uca/fructe confiate cu branza brie – 30 gr

G orgonzola cu fructe, pe tarta – 35 gr

 

C anapele cu somon Norvegia, capere – 40 gr

O ua de prepelita cu rosii cherry – 40 gr

M ozzarella cu struguri/cherry – 40 gr

P rune invelite in jambon/prosciutto – 30 gr

L eurda cu ciuperci – 50 gr

E mmentaler cu fructe confiate – 30 gr

T arte cu icre de stiuca – 30 gr

 

Prosciutto cu pepene galben – 60 gr

Cosulete cu ton si mix de seminte – 25 gr

Cosulete cu salata si file anchoise – 35 gr

Aperitiv caprese (rosii, mozzarella, ulei de masline, busuioc) – 50 gr

Frigaruie de cascaval afumat cu struguri/rosii cherry – 40 gr

Triunghiuri de cascaval natur – 50 gr

Telemea de vaca/oaie pe pat de castravete – 40 gr

Cosulete cu branza proaspata – 35 gr

Dobos cu susan Wassabi – 30 gr

Salam de Sibiu – 35 gr

Chorizo – 30 gr

Muschi file – 40 gr

Babic/ghiudem – 20 gr

Bresaola – 20 gr

Carnati afumati, de curcan, usor picanti – 40 gr

Bruschete cu unt si icre de somon – 15 gr

Tarte cu icre daneze si norvegiene – 30 gr

Tartine cu salata de ciuperci – 30 gr

Cabanos invelit in foietaj – 100 gr

Rosii umplute cu vinete /branza liptauer – 100 gr

Tarte cu pate de ciuperci – 35 gr

Tartine cu fasole batuta – 40 gr

Bruschete cu rosii si ierburi aromatice – 40 gr

Duet de masline, cu oregano – 30 gr

Salata, castraveti, rosii, morcov, ridichi, muraturi, gogosari – 100 gr

BUFET CALD

  • Gujoane de pui cu susan, in pesmet Panko – 60 gr
  • Rulada de pasare cu spanac – 60 gr
  • Piept de pui in bechamel – 50 gr
  • Ficatei de pui inveliti in bacon – 35 gr
  • Trio de chiftelute (mac,susan si rustice) – 60 gr
  • Muslitos pane – 30 gr
  • Fingers de pui, pe betisoare, cu susan si chilly – 70 gr
  • Kiewskaya din piept de pui – 50 gr
  • Rulada de pui cu somon si susan negru – 60 gr
  • Frigaruie de pui cu legume / lime la grill-80 gr
  • Piept de pui invelit in bacon si cascaval – 60 gr
  • Pulpe dezosata la grill – 100 gr
  • Aripioare pane, spicy – 60 gr
  • Coaste de porc la cuptor cu ierburi si sos chilly – 250 gr
  • Mini-frigaruie de pui, cu legume, tavalita in susan Wassabi – 80 gr
  • Cubulete de pui in sos de branzeturi fine (gorgonzola, parmezan, brie) – 100 gr
  • Buzdugane de pui pane – 60 gr
  • Ciocanele de pui, la tava, cu ierburi fresh – 120 gr
  • Piept de pui in sos de mustar frantuzesc-120 gr
  • Piept de pui la grãtar, cu busuioc si parmezan – 80 gr
  • Piept de curcan învelit în jambon Serrano – 60 gr
  • Rulada de curcan cu legume fresh – 60 gr
  • Pulpa de rata cu piure de cartofi dulci – 180/150 gr
  • Pulpa de rata cu varza rosie cu stafide – 180/150 gr
  • Minifrigaruie de porc cu legume si mirodenii – 100 gr
  • Bratwurst invelit in jambon Serrano – 70 gr
  • Cotlet de porc la cuptor cu salvie si mere – 120 gr
  • Muschi de vita cu sparanghel in sos de soia – 120 gr
  • Rulouri fine de muschi de porc cu branza si ciuperci – 80 gr
  • Snitel vienez cu inele de ceapa pane si sos de 3 branzeturi – 100 gr
  • Somon la gratar cu lime si capere – 150 gr
  • Somon la gratar cu sos de miere, busuioc – 150 gr
  • Muschi de vita si sos Teriyaki – 120 gr
  • Antricot  de vita umplut cu legume si ierburi aromatice – 120 gr
  • Medalion de curcan in sos de gorgonzola – 80 gr
  • Escalop de curcan sau de porc – 80 gr
  • File de manzat in sos „3 piper” – 80 gr
  • File de vitel in sos de vin si lime – 80 gr
  • Dorada pe grill cu sos de lamaie – 250 gr
  • Varza de Bruxelles la cuptor – 50 gr

 

  • Chiftelute vegetariene – 40gr
  • Crochete de cartofi – 50 gr
  • Cartofi wedges – 60 gr
  • Bulete de cartofi – 60 gr
  • Bulete de cascaval/parmezan – 40 gr
  • Ciuperci gratinate/pe grill – 40 gr
  • Dovlecei/Zucchini pe grill – 50 gr

SALATE

Salata Chef Catering Complet (salata iceberg, gorgonzola, ceapa, ardei, rosii, masline) – 100 gr

Salata Mesclun-mix cu ulei de masline/trufe si otet balsamic – 100 gr

Salata de rucola si rosii multicolore – 100 gr

Salata de boeuf – 100 gr

Salata cu ton, porumb si mix de  seminte – 100 gr

Salata de ceapa rosie cu otet – 100 gr

Salata berlineza – 100 gr

Salata de fasole verde cu usturoi si maioneza – 100 gr

Salata a la russe – 100 gr

Salata orientala – 100 gr

Salata cu ciuperci, usturoi si maioneza – 100 gr

Salata muraturi asortate – 100 gr

DESERT

Macarons – 20 gr

Tarte cu fructe proaspete sau ciocolata – 50 gr

Miniprajituri asortate – 50 gr

Gogosi profiterol – 50 gr

Pateuri cu branza – 50 gr

Foietaj cu fructe de padure – 50 gr

Saleuri cu cascaval/mac/susan/chimen – 100 gr

Placinta de mere / dovleac / branza dulce cu stafide – 100 gr

Strudel cu mar / branza sarata – 60 gr

Cornuri cu gem / ciocolata – 50 gr

Clatite cu dulceata / Nutella – 100 gr

Frigaruie cu fructe asortate – 100 gr

Tort cu crema de ciocolata / vanilie / fructe de padure  / sarlota – 100 gr

Fructe (ananas, struguri, pere, carambola, mere, banane, cactus, mango, kiwi, portocala etc )

Pretul comenzii se calculeaza in functie de numarul de persoane, varietatea produselor, logistica si destinatia locatiei.

Aranjamente florale cu tematica deosebita!
Putem oferi personal cu o bogata experienta in activitatea de servicii catering.