Catering Complet Constanta

Buna!

Probabil nu va suntem foarte necunoscuti, suntem pe piata de profil a Constantei /Romaniei din anul 2011. Pentru noi este o foarte mare bucurie si realizare!

Am inceput in 2011, modest, plini de speranta si entuziasm – nu asa sunt toate inceputurile de altfel!!! – intr-o locatie inchiriata, cu o echipa mica insa super profesionista si cu o experienta in alimentatia publica de peste 18 ani si … ne referim la media echipei.

Am avansat incet dar sigur – iarasi un cliseu !??!! – insa chiar asa este.

Acum evoluam in propria locatie, echipa noastra este mai mare si cel putin tot la fel de super profesionista. Ca o etapa incheiata, in parcursul nostru catre “autentica societate care presteaza servicii de catering” in 2017 am fost acreditati cu Certificatul ISO 9001:2015 si cu Certificatul ISO 22000:2005.

Acestea toate si cele ce se intampla zi de zi sunt micile noastre succese, cladite prin foarte multa munca, la fel de multa pasiune si pur si simplu placerea de face aceasta pentru orice persoana care doreste sau are nevoie de astfel de servicii.

CATERING COMPLET CONSTANTA este firma specializata  in servicii de catering, de orice anvergura.

Nu noi am inventat “catering-ul” si nu cu noi au inceput evenimentele asigurate prin catering! Insa ce facem noi diferit? Ascultam clientul si empatizam pentru a intelege exact ce isi doreste.  Noi nu va vom  “realiza platouri” ci pregatim produse si preparate  combinand arome si gusturi cunoscute sau mai putin cunoscute.

Catering Complet

Catering Complet

Fie ca este vorba de un “camping party” cu sandwich-uri sau asigurarea meselor principale ale zilei pentru angajati, fie ca sunteti gradinita sau after-school si aveti nevoie de pranz si gustari sau multinational brand si aveti de organizat un eveniment de mica/mare anvergura sau, pur si simplu, sunteti nasi, de exemplu, si va asteptati invitati, CATERING COMPLET CONSTANTA are capacitatea, experienta si placerea de a va sta la dispozitie!